SAMSUN / BAFRA - Gazi Ortaokulu

Code Week Süper Orgazatör belgesi almaya hak kazandık!

Avrupa Kod Haftası (Code Week) boyunca düzenlemiş olduğumuz 12 farklı etkinlik için "Süper Organizatör" sertifikasını almaya hak kazandık. Bilişim Teknolojileri öğretmenimizi ve öğrencilerini çok tebrik ediyoruz.

"Sayın AB Kod Haftası etkinlik organizatörü,

2023 AB Kod Haftası Süper Organizatör Yarışmasını başarıyla tamamladığınızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu, 2023'te 10 veya daha fazla AB Kod Haftası etkinliği düzenlemek anlamına geliyor. Geçen yılki AB Kod Haftasında önemli bir rol oynadığınız için tebrikler ve teşekkür ederiz.

Kodlama, bilgi işlem ve bilişimsel düşünmeyi mümkün olduğunca çok insana ulaştırmanın hayati önem taşıdığına inanıyoruz ve siz de bu hedefe ulaşmamıza yardımcı oldunuz!

Dijital okuryazarlığı geliştirmemize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederiz! 14-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan AB Kod Haftası'nın 2024 edisyonunda tekrar birlikte çalışmayı umuyoruz.

En içten dileklerimle,

AB Kod Haftası Ekibi"